Vinprovning

Convino erbjuder olika typer av dryckesprovningar. Från en enkel vinprovning till kombinationsprovningar med olika teman. Boka in en provning för ert sällskap! Det är alltid ett uppskattat inslag vid event eller fest.

Vinprovning

Här provar vi 4 olika viner och går igenom provningsteknik samt vinernas ursprung och egenskaper.

Champagneprovning

Här provar vi 4 olika champagner och går igenom provningsteknik och champagnens historia och framställning.

Kombinationsprovning

Här provar vi 4 olika viner och även 4 olika ostar eller 4 olika chokladsorter. Vi går igenom hur man bäst kan kombinera ett visst vin med en viss choklad eller ost. Vi går även igenom provningsteknik och choklad/ost framställning.

Mat och vinprovning

Vi kan även erbjuda vinprovning i kombination med middag på Restaurang Enoteca del Signore på vasaplatsen i deras trevliga vinkällare. Vi inleder med vinprovningen som tar ca 1 timma följt av en tre-rätters middag i mysig miljö.

Priser per person

Vinprovning: 350 kr

Champagneprovning: 400 kr

Kombinationsprovning: 400 kr

Mat och vinprovning: 650 kr

Betalning sker antingen med presentkort som kan köpas med kort i vår webshop (shop.convino.se) eller via faktura till din mail.

Provningen tar ca 1 timma och vi kommer hem till er med alla tillbehör för att hålla provningen. Det går självklart bra att efter överenskommelse utforma en specialprovning efter egna önskemål eller för större sällskap. Kontakta oss för en offert.

“Grundfilosofin är att ta ner vinprovningen på en enkel och okomplicerad nivå som alla kan förstå och njuta av”

Låter det intressant! Skicka gärna en förfrågan direkt.

*(markerar obligatoriska fält)

 

Dela med dina vänner