Om Convino

 

Convino drivs utav Anna Sundin. Med över 13 års erfarenhet av vinbranschen har hon hunnit med att arbeta inom de flesta områdena. Bland annat har hon arbetat på den svenskägda vingården Domaine Rabiega i Provence. Arrangerat vinresor till Alsace samt guidat på dessa. Arbetat med vinimport på Vino Grosso samt med provningar för företag och privatpersoner.

Utöver detta deltar Anna årligen i vintävlingar som professionell vindomare. Sedan 8 år tillbaka sitter hon med som representant från Sverige i “Femmes et vins du monde – concours international”. Tävlingen består utav kvinnliga jurymedlemmar från hela världen och hela vinbranschen. Tävlingen avser belysa kvinnors roll i vinvärlden. Jurymedlemmarna bedömmer vinerna i olika grupper och utser de bästa vinerna av de insända bidragen. Se mer på: www.femmesetvinsdumonde.com eller www.womenandwinesoftheworld.com.

Under 2013 deltog Anna även som vindomare i “Concours international des Vin de Terroir” i Brignoles, Frankrike och i “Concours international des Vins de Gastronomie” i Antibes, Frankrike.

Följ Convino på Facebook för vintips och nyheter!